KERESŐOPTIMALIZÁLT WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Egy vállalkozás számára a legfontosabb a hiteles és funkcionális honlap,
ami képes bizalmat kiépíteni a vásárlókkal!

DE MIÉRT VÁLASSZ MINKET?

Olvass tovább!

SZEMÉLYRE SZABOTT DESIGN ÉS WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

A keresőben sokszor lehetetlennek tűnik kitűnni a megszámlálhatatlan versenytárs közül. Éppen ezért mindig egyedi design elemek segítségével készítjük el honlapjainkat, hogy azok megjelenése bármikor felismerhető legyen.

Ahogy minden ember, úgy a vállalkozásod is egyedi, ne hagyd veszni!

Keresőoptimalizált szövegekkel dolgozunk

Egy honlap szerves részét képezi a háttér, a program, ami lehetővé teszi a működését. Ez azonban még nem minden, hiszen a Google figyelembe veszi a honlap szövegezését is!

Ráadásul egy jó szöveg az értékesítésben is segíteni fog!

A TERVEZÉS ALAPJA A MARKETING

Pontosan tudjuk, hogy önmagában egy honlap sem piacképes. Ezért a részletes keresőoptimalizálás mellett a marketing stratégiai elveire is építünk.

A weboldal elkészítése során figyelembe vesszük a számodra releváns célcsoport ismérveit, ezáltal az általunk készített honlapoknál ritkábban fordul elő az oldal- vagy a kosár elhagyása!

KARBANTARTÁS 12 HÓNAPON KERESZTÜL

Az elkészített honlap átadását követően sem engedjük el a kezed, ugyanis egy éven keresztül elvégezzük a szükséges karbantartásokat. Ezzel biztosítjuk az oldal optimális működését, naprakész állapotát az újonnan kiadott frissítések szerint.

Ha szeretnéd a karbantartási idő lejárta után is kérheted segítségünket!

ÖNMŰKÖDŐ HONLAPOT KÉSZÍTÜNK

Mi is megtapasztaltuk már milyen az, amikor egy megrendelésre várni kell. Éppen ezért olyan honlapokat készítünk, amiben az egyszerűbb módosításokat házon belül is meg tudjátok majd oldani. Ennek segítségével egy-egy információ vagy ár módosításakor, blogcikk feltöltésekor nem kell egyből a programozóhoz rohannotok.

Természetesen, ha segítségre van szükséged, bármikor felveheted velünk a kapcsolatot. Mi mindig itt leszünk és elkészítjük a szükséges fejlesztéseket egy új projekt keretein belül.

ÁTLÁTHATÓSÁGRA TÖREKSZÜNK

Munkáink során csakis jogtiszta forrásokkal dolgozunk. A nem megbízható forrásból származó anyagok sok esetben jóval több munkával és fejfájással járnak, vagyis sokkal többe kerülnek, mint elsőre hinnénk.

Az általunk felhasznált képi és egyéb anyagok mindenre kiterjedő használati jogával rendelkezünk, ezért nem kell aggódnod, hogy egy nem megfelelő helyről letöltött anyag vírusokat és jogi következményeket vonna maga után.

1.

A siker titka a tudásban rejlik, ezért a projekt elején mindent alaposan átbeszélünk.

Az eredményes weboldal elkészítéséhez ismernünk kell a vállalkozásodat, emellett részletes piac- és versenytárs elemzést is végzünk.

2.

Ezt követően megkezdjük a honlap design elemeinek megtervezését és kiválasztását, amit a programozói munka előtt véglegesítünk.

3.

Amikor a webdesign elkészült, prog-ramozóink megkezdik a honlap felépítését.

A weboldal felruházzuk a szükséges funkciókkal és menüpontokkal, majd nincs más hátra, mint a tesztelés.

4.

Ahhoz, hogy a honlap látható legyen minden szükséges keresőoptimalizálási folyamatot elvégzünk.

Ennek köszönhetően leendő vásárlóid meg fognak találni az internet rengetegében is!

5.

Miután a honlap elkészült, már csak a Te áldásodra.

Ha tetszik, amit látsz máris nyilvánossá tesszük a honlapot, így már bárki rákereshet és böngészheti a tartalmait!

Vágjunk bele!

    Adatvédelmi szabályzat